Kurahousut

pakettiPostimies toimitti tänäänlisää brittikamaa. Tällä kertaa tuli ihan brännärit ”gore-tex” housut. Aiemmin ostamieni 90/96/112 windproof-housujen sisäsauma oli tarkemmissa mittauksissa 86cm, joten päätin nyt tilata kokoa 85/96/112. Ja nyt sisäsauma piti täysin kutinsa.

Testailin nopeasti housuja jalkaan: Lahkeissa on ok velcro-kiristykset. Taskuja näissä housuissa ei ole, vaan velcroilla suljettavien reikien kautta on suora pääsy ”konehuoneeseen” (tai taskuihin jos alla vaellushousut). Pukeminen vaelluskenkien kanssa onistui melko hyvin, kun ei ole sisävuoria ja lahkeet sekä vyörärön saa reilusti avattua. Kun vielä collarien kanssa tilaa jäi reilusti, voi nämä pöksyt huoletta vetäistä vaellushousun päälle kuurosateessa. Nyt meni siis just nappiin!

kokoHintaa tuli posteineen 27.99£ eli noin 34€. Normihinta kuorisadehousuille on 60 eurosta ylöspäin. Esimerkiksi: The North Face Resolve Pant Men tarjoushinta 59€. Eli vähintään muutamia kymppejä hyvää tuli taas.

Lobbaan tässä kovasti näitä brittikuteita, mutta ovat oikeesti aika hyviä. Jos brittien sotahulluudesta joskus jotain hyvää on seurannut, niin kyllä se nyt tiivistyy näihin edullisiin ylijäämävarusteisiin.

Ylimääräiseksi jäivät nyt north facen mustat Hyvent kalvosadehousut kokoa L. Ne olivat alkujaankin hieman pienet, mutta oli joskus kiireessä pakko ostaa. Voin ne  myydäkin. Ovat oikeesti vain pari kertaa käytetyt.

-matsku

Tietoja matsku

Arjen seikkailija. Tarinoita reissuilta ja muutakin matskua.
Kategoria(t): Hankinnat, Vaellus Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti